Friday, 7 December 2012

Random post

Well hello again! Assalammualaikum. ini entah sudah berapa kali delete type delete and type. I'm not confident ya know. 

In shaa Allah this Sunday im going to Sandakan with my baby, hubby and daddy. weehooo! Sebab selalunya saya di pinggirkan sahaja. tau kah apa itu di pinggirkan? di pulaukan? hmm hmm nevermind. Mungkin di pinggirkan tu betul lah bahasa melayu aku kan. hoho. Well said, everytime i want to go somewhere, mesti banyak halangan. Halangan pertama of course my mother. haha Kalau husband ja "Yeah, u can go. Ada duit? Ok then bye'. 

Sepatutnya lama sudah aku terpacak di kampung ni because of my sister and her boyfriend ada plan pergi keningau. Oh why not tumpangkan? Tumpang ok. kamu campak lah aku di mana2 sahaja. Aku redha. Tapi argghh nevermind. Jangan kacau orang mahu dating dalam kereta.

I can't wait to go to Kundasang. And Sandakan too. Kesian i never been there. LOL tinggal sabah tapi setiap daerah pun belum pernah pergi. Well, bila ada anak shopping complex sahaja lah di otak. Berdoa supaya wishlist di makbulkan. hoho *wishlist i pergi kundasang. kau ada?

Aminn...

Sunday, 2 December 2012

December


Hey its December! Lama nda update blog. Dan dan dan post2 yang lama sudah kena delete. Hehe hebat! Nampak baru la kononnya bila sudah delete post. Tapi nanti setahun 2 3 kali ja la post blog ni.
Ok foinee. Bye.